Min upplevelse med Satisfyer

Tack vare en Satisfyer kan kvinnor komma väldigt nära oralsexkänslan – på egen hand. Denna lufttrycksvibrator drar nytta av luftpulser och tryckvågor. På så sätt simulerar den känslan av mun och tunga mot klitoris. Det sägs att en riktig Satisfyer ger otroliga 99 procent av användarna orgasm. För er som undrar köpte jag min Satisfyer från vuxen.se.

Så fungerar en Satisfyer

Satisfyers är ett märke på vibratorer och då oftast i form av lufttrycksvibratorer. Undantag finns i form av dildos och G-punktsstavar.

Du kan leka med vibratorn både in och utvändigt. Allra skönast är den dock när den placeras mitt på klitoris och du låter den göra sitt. Sugningen beskrivs som supermjuk. Förutom sugeffekten finns en rad olika lägen i vibratorn, vilket gör att du kan välja en styrka och stegring som passar dig just där och då.

Somliga av dessa vibratorer utgörs alltså av rejäla dildos och G-punktsstavar. Det gör att du kan använda din Satisfyer på ett mångsidigt sätt, för mjuk onani eller för snabb penetration. Med ett glidmedel blir kontakten ännu skönare.

Tips för att använda Satisfyers

På grund av ett varierat utbud är inte exakt alla Satisfyers lufttrycksvibratorer. Lufttrycksvibration är en särskild funktion, som du med andra ord får välja.

Den här typen av sexleksak gör sig bäst ihop med vattenbaserat glidmedel. Det är även viktigt att tvätta vibratorn med bakteriedödande rengöringsmedel. Tänk på att en del Satisfyers kan vara laddningsbara.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *